Menu
Gildia Pióra na Patronite

czołga się za mną cień
niczym cienkie włókna pleśni
przerasta brukowe kostki
poobijany szkielet miasta
dyszy wilgocią pożądania
w zatęchłych jaskiniach
schodowych klatek cywilizacja
smrodem rozkładu
kwitnie

9075 wyświetleń
61 tekstów
3 obserwujących
  • Gorgonek

    29 May 2014, 15:15

    Niestety, staczamy się z każdym dniem. Tylko szkoda, że nie każdy jest tego świadom.