Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dziękuje...

Często tak mamy, prawda kochanie?
Kłócimy się idąc przez ulicę, krzycząc i płacząc,
wypominając swoje błędy i nie zwracamy uwagi na wzrok ludzi przechodzących obok.
Rzucam wszystkim i uciekam z nadzieją, że biegniesz za mną,
dyskretnie odwracam głowę, idziesz szybciej i prosisz żebym zaczekała, stoję...
Łapiesz mnie za rękę, swoimi ustami dotykasz moich ust.
Kocham Cię, dziękuje...

22 092 wyświetlenia
54 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!