Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ja (ja?)

"Czerwone włosy"
I "czarne usta"...
Me gusta!

3793 wyświetlenia
52 teksty
2 obserwujących
  • Atira

    13 July 2017, 14:48

    ;)

  • Irracja

    13 July 2017, 14:39

    ... podobno "o gustach się nie rozmawia"... z byle kim...

    ;-)