Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Obraz Twój "

Czerwieni się mak polny
Powiew lata radosny
Słodko zarumieniony Ty
W blasku zachodzącego słońca
Przed nami noc upojna
Koncert na dwa świerszcze
Niebo gwieździste i coś jeszcze
Coś co tajemnicą tylko Naszą...
Skrytą na serca dnie...
Nie dotkną jej inne oczy, o nie
Jedno jest pewne
Już nie zapomnisz mnie
Już nie zapomnę Cię...

281 884 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!