Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kwiat

Czemuż ten niebieski kwiat zerwałeś?
Czy ty wiesz, że on miał życie?
Zastanów się, czy słusznie postąpiłeś
W momencie gdy niebieski kwiat zabiłeś

904 wyświetlenia
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!