Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zabij dzień

Czemu się mnie nie boisz?
Pochowaj mnie,
Ucieknę w mrok.
To tylko czas
Gdy znów spotkamy się.
Teraz chcę być schowana.
Ukradnij mą duszę.
Nadepnę na szkło.
Bedę daleko pod ziemią.
Bez lęków, tylko Ja.
Zamknij oczy,
Skończmy to.
Powiedz to na głos.
Rozpadam się na kawałki.
Doskonale wiesz,
Nie powiem nie.
Moje oczy są zamknięte.
Usta zamarły.
Głęboko śpię.
Przebudzę się,
Gdy słońce wzejdzie.

5942 wyświetlenia
85 tekstów
3 obserwujących
  • 7 March 2019, 22:00

    Ciekawy, do oszlifowania.

  • MyArczi

    7 March 2019, 21:43

    jest jakaś magia w tym chaosie

  • danioł

    7 March 2019, 20:55

    jest nieźle, ale forma słaba