Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odważna

Czemu nie jestem taka odważna jak w swoich myślach czy snach .
Czemu nie jestem na tyle odważna by powiedzieć innym co o nich myślę , czemu nie jestem odważna na tyle by powiedzieć tobie jaki jesteś dla mnie ważny i , że kocham cie z całego z serca . Może boje się twojej reakcji , ze mnie wyśmiejesz i zwyzywasz od najgorszych . Chcę być odważna i każdemu mówić prawdę prosto w twarz niż dusić to w sobie . W snach czy na jawie jestem taka odważna , ze nawet ratuje swiat przed zagładą , a w realu jestem cichą myszką która boi się najcichszego szmeru czy duchów . W myślach wymyślam cos co chcę powiedzieć komuś , ale z nerwów cala się trzęsę zapominam języka w buzi . Ale wiem , ze nie długo będę na tyle odważna , by wyznać ci miłosc .

1853 wyświetlenia
12 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!