Menu
Gildia Pióra na Patronite

5:40

" Czekanie "
Godzina rokiem się zdaje.
Czas jednak nie płynie?
Wskazówek brak?
Jak to, tak?
Tak się tylko wydaje.
Klepsydra życia piasek
Sypie w oczy powoli - boli.
Nic nie szkodzi.
Z godziny na godzinę.
Płyniemy myślami do siebie.
Przyjaciel rękę podaje.
Jest obok Ciebie.
Kawa w filiżance gorąca.
Myśl pływająca na niej.
Za oknem promienie słońca.
Ptaki majem szczęśliwe.
Ja - Twój Przyjaciel...
Błogosławię każdą chwilę.
Myśli wysyłam do Ciebie.
Czy nie jesteś w potrzebie?
Niech Ci się szczęści

281 884 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących