Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kiedyś

Czekamy tak słodko
A czas rozrywa na strzępy
Coraz mniej jest życia
Wycieka, nawet nie wiem którędy

Patrzę sobie w oczy
Frustracja przenika przez skórę i włosy
Nie ufam już sobie
Ale jestem tu sama
Z kawałkami w powietrzu szukającymi rozkoszy

Coraz więcej wydalam
Marzeń siły ciała
Znów się okłamię
Słowami których nigdy nie chciałam

3355 wyświetleń
35 tekstów
3 obserwujących
  • fyrfle

    5 October 2022, 11:56

    Ano samotność i niespełnienie w miłości.