Menu
Gildia Pióra na Patronite

///

Czekam Twojej wiadomości, a to jej najbardziej się obawiam
Śmiechu pragnę i jak brwi marszczysz w słodkim, gniewnym grymasie

Każdej chwili jak śpisz, a ja cichutko wodę na kawę wstawiam
Tych wszystkich, tak wielu i w tak krótkim czasie

Zgubiliśmy się, nie szukajmy
Minęliśmy, nie wracajmy

Zanurzmy się w bezlitosną ciszę,
Taką jak ta teraz, gdy o tym wszystkim Tobie piszę

3708 wyświetleń
48 tekstów
3 obserwujących
  • Gaia

    10 July 2015, 09:14

    Przez chwilę poczułam się jak Ona.
    I zapragnęłam wydostać się z ciszy...
    Jest w tym klimat i opowieść.

    Tylko zgub te interlinie, będzie lepszy w wyrazie. Taki skondensowany, do objęcia wzrokiem.
    :)