Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czekam na Ciebie
w tej kawiarence za rogiem.
Tej przy Młynkowej 44
stolik pod oknem .
Wołam kelnera „Poproszę kawy dwie „
Piję i czekam na Ciebie.
Spadły pierwsze krople deszczu
a ja wciąż czekam na Ciebie.
W tej kawiarence za rogiem
Tej przy Młynkowej 44.
Oddycham biorę ostatni łyk.
Wołam kelnera „Rachunek..prosze zabrać kawę, nie przyjdzie..”
oznajmiam przelotnie.

I tak każdego dnia, czekam na Ciebie.
W tej kawiarence za rogiem
Tej przy Młynkowej 44.
***

885 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
  • M44G

    11 October 2014, 16:36

    Ładnie, smutno lecz ładnie.