Menu
Gildia Pióra na Patronite

'Wspomnienia i Marzenia'

Teksty z obrazami - 'Wspomnienia i Marzenia' - solange1969
'Wspomnienia i Marzenia' - solange1969

Czekam na Ciebie co noc
czekam zawsze i w dzień
dałeś mi tyle nocy i dni
tyle kochania,pocałunków
całego siebie mi dałeś

Wiem,że już nie wrócisz
jesteś gdzieś tam daleko...
bo przecież 'z prochu powstałes...'
to co kocham,to moje wspomnienia
których mi nawet wiatr nie zabierze

Ale pragnę Cię jak dawniej,do szaleństwa
tęsknię do bólu,czas nie zagoił ran
ani wspomnien ani naszych nocy
szaleńczej miłości, smiechu,płaczu
i miłości za którą Ci dziekuję ...

52 967 wyświetleń
747 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!