Menu
Gildia Pióra na Patronite

Strach przed kobiecym dotykiem

Czekaj chwile...

Odsuń się ode mnie,
jesteś zbyt blisko,
trudno mi oddychać,
pot ze mnie spływa!

Nie ocieraj się o mnie,
to zbyt krępujące,
cały się rumienie,
ciało mi sztywnieje!

Nie przytulaj się do mnie,
jakbyś chciała zasnąć,
twoje piersi przygniatają,
moją osobę aż nadto!

Nie! Nie o to mi chodziło!
Nie chce położyć głowy
na twoim biuście...
duszę się z rozkoszy!

Zmuszony do igraszek,
nie mogę się oderwać,
od twego skąpego stroju,
zaraz dostane ataku!

Umieram pozbawiony cnoty...

6048 wyświetleń
86 tekstów
0 obserwujących
  • RozaR

    14 May 2014, 09:06

    Początki są różne -ale jak sie rozkręcisz ....