Menu
Gildia Pióra na Patronite

2015/11/01

Czekać wciąż czekać
i łudzić się
i niecierpliwić
a cel tego czekania z każdym dniem się oddala
i tracę nadzieję i tracę siłę
i gorycz mnie przepełnia i smutek
wszystko jest nie tak, choć mogło być gorzej
mogło być gorzej lecz i tak jest bardzo źle
moje życie się jakby skończyło, choć jeszcze nie zaczęło

mgła spowija mą radość
mrok ogarnia nadzieję

tyle już czekam, tyle się łudzę
a tu nic się nie zmienia, nic się nie dzieje...

1759 wyświetleń
34 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!