Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czego pragnie kobieta?
Sama nie wie-
Nie wie też poeta

myśli - mówi - robi

Czego nie powie,
tego pragnie

Kobieta może chce
po prostu-
być czyimś pragnieniem?

serce - dusza - rozum

Niekoniecznie pragnie,
ale chce

11 222 wyświetlenia
519 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!