Menu
Gildia Pióra na Patronite

****

Czasu "trochę" już ubyło,
tyle pamiętam - było miło.
Niewiele ciepła, jakieś słowa
lecz nie byłam wtedy "Ja" gotowa.
Widzę wszystko jak przez mgłę,
gdzieś w środku siebie, schowałam Cię.
Choć minęło już tyle czasu,
dla mnie wciąż jesteś......
"wzorem kompasu".....
Który nadaje mi w życiu kierunek,
by kiedyś zostawić na ustach -
czuły pocałunek.

11 816 wyświetleń
72 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!