Menu
Gildia Pióra na Patronite

o podwójnej osobowości w tej rzeczywistości:

czasmi mam wrażenie jak byśmy były dwie...
ona rozumie...
a ja chyba nie...
ona jest silna
mi sił tych raczej brak...
ja się boje...
a, ona nie wie co to strach...

ona myśli, że ma własne zdanie
a ja wiem, że to nie tak...
,że czasem pewne rzeczy myli...
czyta wszystko wspak...

ja sie boje ,ona nie
więc daje wiecej
niż ja moge znieść
zmusza mnie
do przełamania się
pytanie dobrze to? czy źle?
czy aby ona znów nie pomyliła się..?

czasami mam wrażenie jak byśmy były we dwie...

1589 wyświetleń
44 teksty
0 obserwujących
  • Akte

    3 March 2010, 16:15

    Świetna forma, wiele interpretacji się nasuwa.

    Pozdrawiam

  • 3 March 2010, 12:22

    Brakuje ogonków i kresek.
    I wielokropek składa się z 3 kropek.

    Ale wiersz - mnie zatkało.
    Na duży plus, którego nie mogę wcisnąć :D