Menu
Gildia Pióra na Patronite

DIABLICA-ANIELICA

Czasem ze mnie wychodzi diabełek
lecz nie groźny
bo nie mam widełek
Czasem palnę jakieś słowo głupie
ale zrobię jakąś niemądrą gafę
Lecz jedno chcę Ci powiedzieć
że mam ogromną nadzieję
iż kiedyś kiedyś zatrę złe wrażenie
i zobaczysz jaka na prawdę jestem.
Jestem czasem też Anielica
i odrobina wychodzi ze mnie lwica
wtedy zamiast ryczeć w puszczy
wolę łasić się i czułą strunę poruszyć
I dlatego proszę kochanie
pamiętaj nie jestem zła
tylko bardzo Kocham Cię

11/05/2013 3:23

31 494 wyświetlenia
325 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!