Menu
Gildia Pióra na Patronite

czasem

czasem żałuję, że pozwoliłam ci odejść
i zastanawiam się, jak wyglądałoby moje życie,
gdybyś ze mną został

czasem wyobrażam sobie,
że leżysz po prawej stronie mojego łóżka
wtedy jakoś łatwiej mi zasnąć

czasem mam nieodpartą ochotę,
by do ciebie zadzwonić i zaproponować spotkanie,
ale nie sądzę, że byś odebrał

czasem, gdy wyglądam zniewalająco,
żałuję, że nie możesz mnie zobaczyć,
bo może sam byś wtedy pożałował

czasem mi cię brakuje
a ty?
zmieniasz czasem zdanie?

- królowa pszczół

4091 wyświetleń
43 teksty
1 obserwujący
  • Lacrimas

    26 June 2020, 12:03

    chwyć za ten telefon i zadzwoń.

    łatwiej zasypia się z myślą, że ktoś nas zwyczajnie nie chciał niż ze świadomością, iż przemilczeliśmy własne uczucia.

    teraz może boleć, ale to przynajmniej mija.