Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Twarze~~

http://www.youtube.com/watch?v=N82FebuDkt8

Czasem w duszy zakochac się można
Choc tak pisząc nie jestem ostrożna
Bo gdy mijam tak tysiące twarzy
Która z nich jest miłością mych marzeń
Może ta która spojrzy mi w oczy
Albo inna która uśmiech przynosi
Może nie ma jej obok mnie blisko
Bo byc może zbyt trudne to wszystko
Może nigdy jej ujrzec nie zdołam
Lecz spróbuję i cichutko zawołam
I usłyszy me słowa z daleka
Powie- jestem ale chwilkę poczekaj
Może przyśle mi list pocałunkiem
I odbierze me słowa z szacunkiem
I byc może mi wierszem odpisze
Ukazujac swej duszy oblicze
Ja poczekam wpatrujac się w twarze
W myślach sobie cichutko pomarzę
To myślenie jest dośc osobliwe
Że w marzeniach jest wszystko możliwe

109 653 wyświetlenia
648 tekstów
56 obserwujących
  • misiek45

    23 July 2012, 23:59

    Miło mi Was gościc w moich wierszach,przez co mam motywację do dalszego pisania,dziękuję z całego serca.

  • annak

    23 July 2012, 22:15

    piękne marzenia i śliczny wiersz :) spełnienia Aguś :)))
    pozdrawiam serdecznie :)))))

  • luterin

    23 July 2012, 21:15

    Wiesz, że lubię Cię czytać...jak nie lubić...?:))

  • aloya

    23 July 2012, 16:08

    Bardzo piękny wiersz , a marzenia... niech się spełniają zawsze i wszędzie. Pozdrawiam:)))

  • szary

    23 July 2012, 01:03

    Czas to taki ogień miłości, który płonie w zakamarkach naszej duszy…

  • 23 July 2012, 00:44

    Podpisuję się.
    Nieziemski wiersz.

  • sparkling angel

    23 July 2012, 00:43

    A moim zdaniem chodzi o serduszka które się szukają.... Pozdrawiam

  • miramija

    23 July 2012, 00:31

    Ja też myślę, że to jednak chodzi o duszę :) Śliczny wiersz, pozdrawiam :)

  • sparkling angel

    23 July 2012, 00:13

    Piękne słowa, piękne marzenia.... piękny wiersz Pozdrawiam cieplutko....

  • Julka 10

    23 July 2012, 00:12

    Ponoć to nie ludzie, a....dusze... siebie...szukają :):)