Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Czasem trzeba porozmawiać
Czasem trzeba też pogadać
Wtenczas łatwiej się układa
Gdy tak Mówi się

66 748 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • yetick

    15 September 2021, 12:16

    Gadu gadu nocą
    gadu gadu w dzień.. a gdzie obiad ? 😂

    od Fergus i M44G
    • piórem2

      15 September 2021, 13:18

      Marian ma na obiad dwa pączki.

    • yetick

      15 September 2021, 18:37

      Roman potrafi.. a Marian ? 😉
      https://www.youtube.com/watch?v=GMjTcL4ypW0

      Video GMjTcL4ypW0
    • M44G

      19 September 2021, 06:29

      Gdzie diabeł "dobranoc" mówi do ciotki
      Gdzie w cichej niezgodzie przyszło nam żyć
      Na piecu gdzieś mieszkają plotki
      Wychodzą na świat, gdy chce im się pić

      A potem siadamy tuż przy kominku, siadamy
      I długo gadamy, że to, że sio...
      Tak samo jak ten tłum na rynku, jak ten tłum
      Pleciemy co kto, kto kiedy, gdzie kto...