Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z nim jestem szczęśliwsza

czasem się zapominam
i śpię nieostrożnie
z ciekawości jak się ma
pozwalam sobie na zbliżenia

zawsze czeka chętny
daje się w całości przyjrzeć
naprawdę jest mi bliski
nie odstępuje mnie ani na myśl

kiedy robimy to we śnie
nie liczą się jawne niestosowności
z nim naturalnie się zgadza
moje wszystko co lubię najbardziej

coraz częściej go wyprowadzam
chociaż znika w pełnym świetle
we dwoje znosimy się lepiej
odkąd wychodzę ze swoim cieniem

12 234 wyświetlenia
103 teksty
8 obserwujących
  • scorpion

    10 May 2020, 12:27

    Tylko taka no... nieskonsumowana :)

  • VeritasMea

    10 May 2020, 11:53

    Scorpion
    Z cieniem to już para 😉

  • scorpion

    10 May 2020, 11:14

    Mrocznie i samotnie...

  • Papużka

    10 May 2020, 10:14

    Bardzo dobre strofy ;)