Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moja miłość do Ciebie

Czasem piękny słoneczny dzień

A czasem burza i krople deszczu spływające po policzkach
Tornado przebiegające przez świat .
A zarazem szczęście nie pojęte i ciepło które wypływa gdy jesteś obok .
To właśnie moja miłość do Ciebie ...
Której mam wrażenie ze do końca nie rozumiesz
Tak bardzo cierpię gdy jesteś daleko i myślami odchodzisz gdzieś indziej ode mnie
Twój zapach Który tak bardzo wielbię i smak tej goryczy gdy zapominasz kim dla Ciebie jestem .
Czasem szczęście czasem smutek
Czasem miłe słowo a na końcu chłód.
Chłód który zaczyna wchodzić we mnie
A przecież ja sama tego tak bardzo nie chce
Zaczęłam normalnie żyć lecz znów cos sie dzieje
Często zaczynam wątpić powoli tracić nadzieje zamykam się w ciemnym pokoju i tam czuje się
najbezpieczniej ...

2117 wyświetleń
8 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!