Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czasem myślę…

Czasem myślę…
Mały, słaby, nic niewarty
Jak czarna masa bez życia
Wpatrzony w noc
Deszcz i blask księżyca
W oku jedna jedyna…
Czemu tyle smutku?
Czemu tyle chamstwa i zła?
Czy dusza Ma znów….?
A rozum mój podpowie źle?
Nie wiem czy ja potrafię…?
Kto to wie, a może jednak nie?

http://www.youtube.com/watch?v=IRCdJeFT8_E

66 749 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • I.Anna

    15 November 2013, 21:40

    Tak bywa...a jutro jest nowy dzień

  • Karin2225

    3 November 2013, 21:49

    Ładny :) Woła o chwilę zastanowienia, warto się zatrzymać

  • M44G

    3 November 2013, 18:42

    Dziękuję Dorotko. Ciepłego wieczoru życzę.