Menu
Gildia Pióra na Patronite

ahhh szkoda nadziei

Czasem miło Cos powiedzieć.
Jak Od siebie fajnie też cos napisać.
Smutno mi się zrobi jak mnie nie przytulisz a do końca to przeczytasz.

Wiesz że gdy nie ma ciebie.
To ja z jestem z tobą każdą myślą
Daj mi buzi dziś, rozchmurz proszę moją aurę mglistą.
Nim staniemy się na sercu blizną.
Nim Kolejny piękny dzień dla mnie stanie się żałosny
Jak nie widzę ciebie obok siebie.
Wtedy czuję się zazdrosny,
Pisze tak bo
Twój uśmiech roztapia mi serce. ❤️
Pisze tak bo
Twój uśmiech dla mnie ma oblicze wiosny.🌾🌷

11 199 wyświetleń
102 teksty
20 obserwujących
  • kukaczka

    25 July 2021, 05:57

    ..urocze wyznania..🌷