Menu
Gildia Pióra na Patronite

czasem mi cie brak
czasem żałuje
oczy były światem
uśmiech zbawieniem
szkoda że to wszystko było cudownym złudzeniem

5602 wyświetlenia
64 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!