Menu
Gildia Pióra na Patronite

:

Czasem mam takie dni, że czuję się jak Vlad palownik.
W ręku trzymam synonimów wielki słownik.
Za Pal używam dobrego sarkazmu
Wyjść chcę z tego marazmu
Wnerwia mnie rozmowa gdy ktoś "włancza"
Plaga tego jak szarańcza
"Przyszłem" Tego też jest wiele
Pomyśl trochę to nie wiele
Zacznij czytać to nie boli aż tak
Ważny jest interpunkcyjny znak
Przecinek zmienia sens zdania
Od dziejów zarania
Przecinek wojny może wywołać
Nie można go ignorować
Czytać pisać zdania składać
Sens Twemu życiu może nadać

27 874 wyświetlenia
190 tekstów
19 obserwujących