Menu
Gildia Pióra na Patronite

Makowa panienka

Czasem ludzie się bawią i cieszą, czasem biją się, kłócą i grzeszą.
Czasem sprawią ból i cierpienie, czasem radość i porozumienie.

Czasem boli najmniejsza rana, czasem nie śpię od nocy do rana.
Czasem też nie mogę jeść...
Czuję w gardle stoi mi ość - to tylko złość.

Czasem trudno jest komuś wybaczyć, musi ona dla Ciebie coś znaczyć.
Jeśli jest ona twoim pragnieniem
to zasługuje na wybaczenie.

Więc nich wylecą te muchy z nosa
Nie złość się jak taka osa,
przyjmij na zgodę wyciągniętą rękę
I KOCHAJ MNIE SWOJĄ MAKOWĄ PANIENKĘ.
Aut. M. Krzyżopolska

335 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!