Menu
Gildia Pióra na Patronite

krótkie mrzonki

Czasem ładne, czasem brzydkie,
czasem gorsze, czasem lepsze,
ale razem one wszystkie
odfruwają w dal na wietrze ...

Nigdy długie, zawsze krótkie,
bo brak sensu w nich po pierwsze
a po drugie to w minutkę
mrzonka stała się tym wierszem ...

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • RozaR

    1 May 2021, 22:54

    Oooo choć raz lekko i bez diabłów :-))))

    od Moon G
    • Moon G

      2 May 2021, 05:09

      Nie prawda , że raz 😊