Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zniewolona Nieśmiertelna.

Czasem czuję
Że nie mogę więcej
Że wysysasz ze mnie wszystko
Czy to tylko złudzenia me
Czy to tylko iluzja twa
Nie pozwalasz mi
Na tak wiele
Zniewoliłeś mnie już dawno
Zakułeś w srebrzyste kajdany
I mówisz
Iż nie wypuścisz
Póki nie pokocham
Twego
Skalanego grzechem
Oblicza
Związałeś mnie z sobą
Czymś
Czego odwrócić już nie można
A ja tak pragnę
Bezlitośnie cię ranić
I drwić przy tym z Ciebie
Pragnę
Wrócić tam gdzie moje miejsce
Które nie jest przy Tobie
Tam
Gdzie gwiazdy świecą rzadko
Tam
Gdzie księżyc blednie na mój widok
Tam
Gdzie słońce nie istnieje
Odejdźże stąd
Nie więź mnie
Nieśmiertelnej duszy
Ja muszę wędrować
Ja muszę egzystować
W nowych ciałach
Co rusz
A Ty
Mą duszę więzisz
Myśląc
Że kiedykolwiek cię pokocham
Lecz wiedz
Iż to nigdy się nie stanie

8345 wyświetleń
101 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!