Menu
Gildia Pióra na Patronite

44#

Czasem ciężar dnia spada, jak Boże Ciało
lecą wtedy wszystkie komentarze
do echa
i snują ciekawe opowieści
życie wyciąga wnioski
i rzuca nimi po osobach czerwonych
następnie zamyka się
i żuje przeszłość
kawa, która czeka na gospodarza
rozlewa się
drzemie
myśli o cudzych myślach
tych starych
i niewykorzystanych.

16 481 wyświetleń
234 teksty
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!