Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oczekiwanie

czasami warto jest ugryźć się w język
lecz bardzo kuszące są ironii więzy
tym słowom przydaje się liposukcja
choć później jest trochę sucho w ustach

czekam aż ktoś poda mi szklankę wody

48 115 wyświetleń
592 teksty
92 obserwujących
  • onejka

    29 May 2019, 13:47

    Czasem dobre już jest i to, że się wie, iż trzeba było się ugryźć ;)
    następnym razem się uda :)

  • PetroBlues

    28 May 2019, 22:22

    Z braku laku... :P