Menu
Gildia Pióra na Patronite

czasami (8) cielistość

czasami
w dni takie jak ten
kiedy płuca oddychają po godzinach
a ustom nie ma się dokąd spieszyć
tak bardzo uwierają oczy

tak bardzo uwierają
w serce

7495 wyświetleń
127 tekstów
11 obserwujących
  • Cris

    26 February 2016, 10:27

    świetny wiersz.
    :)

  • 2 March 2014, 15:00

    podoba mi się wiersz, ten ból, czasem też tak mam