Menu
Gildia Pióra na Patronite

czasami (7) samotność

czasami człowiek myśli że jest sam
weltschmerz dekadentyzm fatum życie
nie ma sensu

czasami człowiek myśli że jest sam
pies uśmiecha się kot wdzięczy papuga
nie przestaje mówić

widzisz
przecież świeci słońce

7498 wyświetleń
127 tekstów
11 obserwujących
  • Elizabetta

    9 November 2013, 21:02

    Ładna końcówka.

  • M44G

    9 November 2013, 19:16

    Ciekawie, na tyle bym zahaczył się o to. Miłego wieczoru.