Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moja

Czasami brakuje słów
że można żyć, jak obraz ze snów.
Gdzieś tam życie łamało kości
a ja i tak żyję w radości.

Wszystko się jakoś układa
myślę, że i ja jakoś wam to nagradzam.
Chadzam z podniesioną głową
Ty, obok jesteś ozdobą.

Skrzydeł dodajesz po troszkę
nawet nie wiesz,że jestem Twym kłosem.
Razem horyzonty nowe odkrywamy
być może jesteśmy wspaniali.

Żyj w zdrowiu u mego boku
kobietko z niebiańskiego obłoku.
Nie bój się przyszłości
ze mną dosięgniesz radości.

Wiersz sprzed 4 lat

99 874 wyświetlenia
1101 tekstów
40 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!