Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czas się cofa

Czas się cofa nie ma dnia, którego bym nie chciała.
Ani drugiego, który nie nauczył by mnie minuty więcej niż wczoraj.

Już wiesz że serce potrafi krzyczeć .
A ten głos jest tak silny
że milknie powietrze i trudniej jest mu się dostać.

Po prostu chcę być z tym
kto mi powie
jak to powinno wygladać .
Bo masz w sobie wiarę
Widzisz czas się cofa.

Jak miło jest rozumieć
że każdy krok ,który mi dałaś
Mogę ci oddać bez żadnych pytan.

36 402 wyświetlenia
288 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!