Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czas

czas pojmowany subiektywnie
lata jak minuty
wczoraj dzieci
dziś stulatki
wczoraj pączki
dziś suche kwiatki
kiedy to się stało?
100 lat życia
tydzień kwitnienia
efekt ten sam
to samo poczucie czasu
czasem w tydzień można więcej
niż przez wiek

57 052 wyświetlenia
468 tekstów
17 obserwujących
  • M44G

    25 September 2020, 08:20

    Super