Menu
Gildia Pióra na Patronite

Późna wiosna

Czas nie stoi w miejscu
dla mnie jakby się zatrzymał.
Zawsze kiedy Jesteś ze mną
nie liczę godzin ani lat.

Chcę się z Tobą zestarzeć
w tej jesieni życia.
Co nie jest mi straszna.
Wszędzie gdzie Ty tam ja.

Kroczyć będę u boku
choć nie oszczędzi Nas,
ząb czasu przetrwa
ta miłości wiosna.

Chcę się Tobą nacieszyć.
Póki nie jest za późno.
Nic wiecznie nie trwa,
by nie przegapić pięć minut.

93 740 wyświetleń
900 tekstów
21 obserwujących