Menu
Gildia Pióra na Patronite

***idea

czas
jakże doskonały
niezmienny w swojej istocie

porywa nas w dążenia
nigdy nie zaspokojone - gdzie
ja i ty
w słów wędrówce
na kartach niespełnienia będziemy

i dobrze
- podobno
koniec wszelkiej miłości
przypada w momencie nasycenia

39 586 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących