Menu
Gildia Pióra na Patronite

JAK ŚWIAT

Czas budzić się,
bo licho nie śpi.
Wiem, zbyt wiele burz
nie rodzi żadnych zbóż.
Wstań, bo kończy się czas.
Czas znów ...
Już do zbiorów blisko.
Pola znów bieleją.

5435 wyświetleń
45 tekstów
1 obserwujący
  • ACeDiA

    8 September 2014, 13:10

    dziękuję
    za uwagi też :)