Menu
Gildia Pióra na Patronite

paprotka

Teksty z obrazami - paprotka - motylek96
paprotka - motylek96

czarne kruki myśli
przysiadły na parapecie
wyszczerzone

bojaźliwe serce uwiera
w klatce żeber

nic nie będzie w porządku
kilka pięter w dół
rzadnych kwiatów

tylko szmer ptasich piór
w wyścigu
z aniołem

dobranoc
Kochany człowieku

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • silvershadow

    8 June 2020, 15:48

    dobranoc

  • scorpion

    8 June 2020, 15:23

    Kilka pięter to może być mało, ale akurat dla anioła...

  • motylek96

    8 June 2020, 07:51

    Już powinno być dobrze😉