Menu
Gildia Pióra na Patronite

kreska

Czarna kreska
kreśli
twoją ręką zamgloną twarz
teraz wiem
kim jestem ,
oczekiwanym dżwiękiem,
wymarzonym okruchem marzeń
nieprzemijającym
czasem.
Teraz wiem
jak staję się
spalonym pragnieniem,
gasnącym płomieniem,
zanikającym światłem znicza....
a nasza epoka minęła
bezpowrotnie......
we mnie i w tobie .....

14 022 wyświetlenia
168 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!