Menu
Gildia PiĆ³ra na Patronite

Cytaty

Cytaty

Kiedy tworzysz cytaty
Jestes w sercu bogaty.
Kiedy tworzysz poezje
Posiadasz w duszy finezje.

Cytaty sa wazne
Jak pouczenia mamay i taty.
Cytaty daja mysli ukojenia
Podsysaja w nas marzenia.

Kiedy posiadasz potrzebe
Dobrej rady.
Cytaty pomagaja
Na wszelkie podklady

Cytaty sa wazne
Z humorem czy powazne.
Cytaty poszerzaja horyzonty
Odkrywaj je jak nieznane zycia konty.

Jamrex

1601 wyświetleń
12 tekstĆ³w
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. BądÅŗ pierwszy!