Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Elokwencja "

Cóż to znaczy?
Trudne słowo
Elokwentnym Być
Hi hi hi hi
To znaczy?
Wygadanie?
Na śniadanie
Retoryka?
Na kolacje
Mam rację?
Moja mimika teraz
Hmmm...
Elokwencja -
Słownym Być
Pięknie mówić
Co z pisaniem
Co z kochaniem?
Elokwentnym Być
Marzy się każdemu?
"Paczemu" ?
Tak zabawnie lubię
Oratorstwo swoje gubię
Przykro mi...
Poezjo - wybaczysz mi?
Przepraszam i Ciebie
Czytelniku Kochany
Filozofia ma
Dziwny wydźwięk ma
Lubię jak się uśmiechasz
Kiedy uśmiech bananowy
Gości na Twej twarzy
W oczach gwiazd tysiące
Wtedy jesteś Czytelniku
Jak cieplutkie Słońce
Tylko to mnie się marzy
Byś szczęście miał na twarzy...

05.02.2021
22:21

281 884 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!