Menu
Gildia Pióra na Patronite

urlop

cóż plaża piaszczysta,
cóż morza głębia,
nic to nie cieszy,
gdy brak przy mnie męża

dlatego wolę o wodzie i chlebie,
być tuż przy Tobie, gdy jesteś w biedzie
i w hotelowym pokoju, jak w statku kabinie
płynąć wraz z Tobą nim sztorm ten nie minie

a słońce dla nas nie raz jeszcze zaświeci
bo nic prócz miłości piękniejszego na świecie

69 597 wyświetleń
635 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!