Menu
Gildia Pióra na Patronite

mamo ty wiesz

cóż mam powiedzieć ci droga mamo
gdy patrzysz mi w oczy pytasz
co jeszcze słychać
w twych słowach
zawarta jest troska

wszystko dobrze mamo

nie wiem co odpowiedzieć
nie chce zamartwiać
twoje matczyne serce
ty znasz mnie najlepiej
ze mną co dziennie byłaś
cierpiałaś ocierałaś łzy

czuję twój wzrok
zaglądasz mi w serce
kryję przed tobą
ale ty wiesz
jak mam ci pomóc
pytasz

mamo
ja muszę sama

13 424 wyświetlenia
88 tekstów
3 obserwujących
  • Skarlett222

    13 September 2010, 18:59

    dziękuję Seneka:) pozdrawiam...

  • Seneka 18

    13 September 2010, 18:37

    Piękny wiersz...Pozdrawiam...