Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cóż jest...

Cóż jest z radości jeśli odpływa
w nieznaną pustkę i smutek błogi.
Cóż jest z miłości jeśli przegrywa
jeśli rozchodzą się ludziom drogi.
Cóż jest ze smutku jeśli bez celu
Ah tylko marność nad marnościami
Cóż z życia mego jeśli przemija
I nie trwa wiecznie tylko latami.

9244 wyświetlenia
92 teksty
26 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!