Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cóż- jaka jestem, jaka byłam, jaka będę?
Jestem tym kim chcę i tym kim chciałabym być.
Jestem ja kobieta pośród zawirowań ludzkich spraw,
Która jest tylko i aż kobietą.
Ja czuje, ja widzę, ja myślę, ja pragnę,
Po prostu Ja- nikt inny.
Rozumiem, słucham, wybaczam, płaczę
To ja
Krzyczę, milczę, ufam, nienawidzę,
To ja
To ja ze swoim jedynym, prawdziwym obliczem.
Nie mam dwóch twarzy, bo i po co mieć dwie.
Jedna, szczera, pogodna i tylko Twoja
I tylko dla Ciebie, na dziś, na jutro, na zawsze.

1102 wyświetlenia
5 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!