Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dorastanie

Coś opętało moje ciało.
Coś opętało mój umysł.
Nic nie jest tak jak dawniej, wszystko się zmienia.
To już nie Ci sami ludzie mijają mnie na ulicy.
Już nie tak samo się uśmiecham, nie tak samo patrzę.
Uciekam od zgiełku.
Chowam się w kącie.
Nie biegnę za tęczą.
Nie tańczę boso w deszczu.
Ucichłam...
Dorosłam...

2008

5801 wyświetleń
34 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!