Menu
Gildia Pióra na Patronite

A gdyby tak...

coś jakby w mgnieniu oka,
gdzieś jakby w nieznanym tłumie,
ktoś jakby bardzo stęskniony,
z kimś jakby mu ukochanym,
tak jakby wymienił spojrzenie,
znów jakby serce przyśpiesza,
i jakby chcą się nawzajem,
lecz jakby już się minęli,
bo jakby znów się nie znają...

599 wyświetleń
10 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!